Chauffeursdiensten

Beveiliging & Chauffeursdiensten

Directievervoer:


Zakelijk vervoer voor ondernemingenWij zijn gespecialiseerd in het vervoer van bijv. directieleden in de daarvoor speciaal uitgeruste auto's. Onze zeer goed opgeleide chauffeurs zijn onder alle omstandigheden een goed gastheer. Onze chauffeurs spreken zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zodat zij ook de buitenlandse gasten goed van dienst kunnen zijn. De chauffeurs hebben goede kennis van het wegennet en kunnen indien nodig gebruik maken van satellietnavigatie; alle auto's zijn uitgerust met GPS.


Vip-Vervoer en delegatievervoer:


Guarded Beveiliging & Chauffeursdiensten kan alle zorgen van het vervoer voor uw Vip uit handen nemen. Uw Vip wordt netjes opgehaald van de luchthaven of thuis, gebracht naar zijn/haar afspraken en na een lange dag weer afgezet op de gewenste eindbestemming.


Representatief & Discreet:


De VIP/directiechauffeurs van Guarded zijn nette, betrouwbare en representatieve mensen. En uiteraard wordt alle informatie die verstrekt is door uw organisatie door onze chauffeur als vertrouwelijk behandeld. Onze directiechauffeurs zijn tevens bekend met preventieve observatie of persoonsbeveiliging.


Directiechauffeurs:


Onze directiechauffeurs zijn flexibel inzetbaar gedurende de gehele week en 24 uur per dag. Wij rijden u in uw eigen auto of op verzoek een auto van ons. Zo heeft u onderweg alle tijd om documenten door te nemen, vergaderingen voor te bereiden of de nodige telefoongesprekken te voeren. Tijdens een diner kunt u gerust van de wijn genieten, uw directiechauffeur brengt u immers weer veilig naar huis.Alle directiechauffeurs van Guarded Beveiliging & Chauffeursdiensten zijn betrouwbare, zeer ervaren chauffeurs met een achtergrond bij Defensie, Politie of Koninklijke Marechaussee. Onze chauffeurs worden gescreend en hebben hun rijvaardigheidstrainingen gehad bij een erkend opleidingsinstituut, Interseco Training Services.

Goedgekeurd door Justitie:


Beveiligingsnummer:  ND 3785

Copyright @ All Rights Reserved