Beveiliging

Beveiliging & Chauffeursdiensten

Beveiligingsdiensten:

Evenementenbeveiliging:


Er heeft zich binnen de particuliere beveiliging een specialisatie genaamd evenementenbeveiliging ontwikkeld. De taak van beveiligingsbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in evenementenbeveiliging is het in de hand houden van feesten, voetbalwedstrijden en andere evenementen en zorgen dat ruzies niet uit de hand lopen.De werkzaamheden alsmede het specifieke soort publiek waarmee een evenementenbeveiliger te maken krijgt is verwant aan de diverse evenementen. Zo verschilt het publiek van houseparty's ten opzichte van de bezoekers van een zakelijk evenement zoals een beurs.De (evenement)beveiligers van Guarded kennen deze diversiteit van bezoekers en ze hebben de kennis van uiteenlopende zaken waarmee ze geconfronteerd kunnen worden. Dit alles om te zorgen dat uw evenement geslaagd zal zijn!


Objectbeveiliging:


Bij objectbeveiliging moet worden gedacht aan beveiliging, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object.Door het verrichten van regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden worden, alle ruimtes gecontroleerd.Ook het uitvoeren van onder andere toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon, behoort tot de taken.


Persoonsbeveiliging:


In sommige situaties kan het voor de klant en/of zijn gezinsleden, wenselijk zijn dat er professionele beveiligers in de buurt zijn die waken voor onregelmatigheden, zodat de klant ongestoord zijn werk kan doen.In overleg met de klant wordt de wijze van beveiliging besproken. Het optreden van de persoonsbeveiligers wordt in principe aangepast aan het niveau van de dreiging.Onze beveiligers hebben ervaring en de juiste opleidingen genoten en zijn er in getraind om op te gaan in de omgeving, zodat de beveiliging, indien gewenst, op discrete wijze kan plaatsvinden.

Goedgekeurd door Justitie:


Beveiligingsnummer:  ND 3785

Copyright @ All Rights Reserved